0707 67 91 10 info@avalonskolan.se

MultiMedial Healing

Hur går sessionen till?
Under en session pratar vi först om vad du önskar och vill få hjälp med.
Jag arbetar sedan med att titta djupare på dina cellminnen och hjälper dig genom att ”se” medialt och intuitivt på ”problemet ”så att du får hjälp att förstå vad det handlar om.
Det som kan komma fram under en session kan vara sammankopplat med något som hänt under livet du lever nu och som satt spår och ”färgat” av sig. Det kan vara cellminnen från tidigare generationer. Det kan vara cellminnen som kommer från tidigare liv /tidigare inkarnationer.
Det är ganska ofta att det kan bli en sammanflätning av cellminnen från nutid och dåtid.
Du får en förståelse för varför du reagerar och mår som du gör.
När våra cellminnena lyfts upp från det undermedvetna börjar en läkning att ske.
Du kan släppa taget och känna dig friare att vara den du är.
Under sessionerna får du ibland även råd och rekommendationer om örter, homeopatmedel, blomsterdroppar,akupressur punkter eller annat som du kan få hjälp av vid sidan om healingsessionen.
Vi avslutar och gör healing på det som kommit fram under sessionen.
Min intention är att du kan få en större förståelse och insikt om dig själv, ditt liv och din andliga utveckling. Att du får hjälp och hållbara redskap som hjälper dig att hela alla aspekter av dig själv. Att du successivt återtar kraften att styra över dig själv, din hälsa och ditt liv.

 

För att få en varaktig positiv förändring i ditt liv så är det bästa att göra sessionerna kontinuerligt under en period.

Varför söker människor min hjälp?

 • Det är främst människor som upplever blockeringar både fysisk, psykiskt, känslomässigt och andligt.
 • Finna svar på frågor som de själva inte kunnat hitta svar på.
 • Få hjälp med relationer och att lösa upp obalanser och ”problem” i relationer
 • Hälsorelaterade obalanser.
 • Få en förklaring, förståelse och läkning för händelser/trauman som skett både i detta livet, tidigare liv och i tidigare generationer
 • Få hjälp att finna sin egen väg och sitt livs syfte.
 • Finna ett inre lugn.
 • Lita mer på sin egna intuition och känsla.
 • Kontakt med andra sidan.
 • Medial och andlig vägledning
 • Healing.
Sedan tidigt 90 tal arbetar jag med att vägleda och hjälpa människor i att
läka naturligt, att få kontakt med andra sidan, att utvecklas andligt och att förändra svårigheter och obalanser till kraft, styrka och att tro på sig själva.

Min livsuppgift att verka som en bro mellan världarna och att vara en kanal för den gränslösa universella energin och att dela vidare för att skänka ett ”tidlöst rum” att både reflektera och att ”se” de djupare på de underliggande sanningarna som hjälper till att frigöra illusionens slöjor.

/ Helena Öhrström-Avalonprästinnan

Du kan boka sessioner med mig både på telefon, Skype, Zoommöte men även på plats.

Här kan du läsa om tidigare klienters upplevelser:

Healing sessionerna med Helena har betytt mycket. Jag har fått svar som jag inte har fått tidigare. Men framförallt har healingen påverkat min inre lugn positivt.
 Jag känner mig friare, lättare och varmare i hjärtat. Jag har fått hjälp att minska den tunga känslan som är energidränerande. jag tycker att upplägget med en liten grupp och några tillfällen på rad har varit väldigt givande. Helena har en underbar förmåga att skapa en trygg och varm miljö utan värderingar. Om du har möjlighet att investera i ditt välmående rekommenderar jag varmt och gärna dig att delta i healingsessioner.

Jag tycker att det har varit jättebra. Bra upplägg, lagom stor grupp.

Jag lär mig av att lyssna på de övriga och får hjälp från deras situation utöver min egen. Jag har blivit av med mönster jag haft.

Är mycket mer i nuet. Det är skönt att få förståelse för var mönster, eller annat som stör kommer ifrån.

Det har stärkt mig att få veta att det finns ett ursprung till det som jag inte varit bekväm med hos mig själv. Det har känts fantastiskt att något som varit tungt, bara försvann på ett kick.

Helt otroligt 🌟 Att få besked om tidigare liv, tidigare generationer och detta livet är fantastiskt och det ger en skjuts framåt i min utveckling

Healing-sessioner tillsammans med Helena har varit mycket givande för det har gett nya förklaringar på så många olika plan.
Det är speciellt kopplingar till tidigare liv och hur händelser sätt sig som chock i olika delar av kroppen.
Personligt har det också gett mig insikter och läkande.
Jag är mycket nöjd.
Tycker det har varit väldigt bra med våra healingsessioner.
Jag har kunnat släppa på mycket som legat och grott länge.
Jag har även sovit bättre sedan jag fick tipset med lavendelolja och massera punkten mellan ögonen.
Vill dela med mig min upplevelse i mötet med Helena, så varmt bemötande och kunskap du delat med dig från utbildningar samt fått hjälp/svar i cellminne.
Jag har även haft kontakt/sittning med Helena via telefon då jag haft trauman i mitt liv som lett till att jag känt många blandade känslor samt dragit till mig negativa energier.
Helena gick tillbaka i mina tidigare liv (vilket jag kunde relatera till och få en förståelse) hon rensade och gav mig healing
under healingen kände jag utrensningen och hur jag fylldes med ljus samt fick styrka.
Idag mår jag jättebra har fått förståelse, energi samt sover som en prinsessa.
stort tack Helena för all hjälp.
Ljus och kärlek.
Varma hälsningar Malin.

Jag tycker healingsessionerna har varit bra och mycket givande.

Bra upp lägg med att vi både har fått individuell hjälp och även att det är till hjälp för alla att vara i en grupp där man känner igen mycket varandra.

Jag har fått nycklar, förståelse och läkning för det som jag behöver och som bottnar sig från cellminnen eller tidigare liv.

Har även fått punkter och tips på kosttillskott som jag känner att min kropp har behövt.

Tycker om kombinationen av samtal, information från ”andevärlden” och healing.

Jag tycker sessionerna har varit väldigt bra och givande! Har känts oerhört skönt att ha dom,att veta att man haft dom med jämna mellanrum.

Dom har varit en stor hjälp och stöd under min resa framåt! Det har varit ”mitt i prick”, jag har verkligen blivit berörd och fått förståelse och läkning.

Väldigt skönt att vi inte har varit många i gruppen,blir lagom många att dela o lyssna på!

Känns som det är nåt man verkligen skulle behöva ha fler än en omgång under utbildningen 💕 Det händer mycket och är en oerhört bra hjälp till den personliga utvecklingen

Jag behövde komma vidare på min livs-stig, kände att det fanns ett motstånd. Var hos Helena idag på en Cellminnestransformation. Helena fick kontakt med en anhörig lång tid tillbaka. Allt var klockrent…

Slängt en pusselbit och satt en annan på plats. Fick healing som skulle ändra vibrationerna i kroppen, ställas in på rätt frekvens, rätta mig om jag har fel, Helena.

Mjuk härlig healing, härligt att känna kroppen vibrera rätt.

Känner ett lugn och en beslutsamhet.

Jag rekommenderar varmt de allra bästa utbildningarna och sessionerna på Avalonskolan
Jag har gått utbildningar hos Helena sedan 2007 och ett par år framåt, samt att jag har gått på olika behandlingsformer de senaste åren, såsom Vägledning, Regression/tidigare liv, Kristus Terapi och nu även en Cellminnes Transformation… som jag upplevde väldigt kraftfull och djupgående i en explosiv transformation.
Det som är gemensamt för alla utbildningar och olika behandlingsformer upplever jag är Helenas enorma kunskaper, erfarenheter, djupa visdomar och hennes unika energi, som är avgörande för djupa transformationer och healingarbeten.
Där också Helenas mjuka varma personlighet både omfamnar och ger stöd under sessionerna och utbildningsdagarna.
Jag säger bara wow.
Efter att jag blev utbränd 2015 har jag provat diverse metoder för att få styr på min ångestproblematik – men aldrig har någon läkare föreslagit akupunktur mot depression och ångest.
Av en slump läste jag på nätet hur det hjälpt andra så då vände jag mig till Helena eftersom jag visste att hon var utbildad i kinesisk medicin (dock utan större förhoppning då jag tyckte att jag provat ”allt” utan resultat).
Men wow. Jag är på riktigt blown away. Mina ångestnivåer är såå mycket lägre, jag får inte längre panikångest och för första gången på länge så styr inte mina känslor/tankarna mitt liv. All this med hjälp av akupunktur? Hur kan det inte vara mer känt?
Vill nästan skrika ut det till världen så att folk förstår vad något så ”enkelt” kan göra för en!
Sen förstår jag att vi alla är olika mottagliga för saker och ting – jag är bara så förbaskat tacksam över det faktum att jag blir mer harmonisk och balanserad för varje behandling.
Du är bäst, Helena! 

Vill gärna dela med mej av min positiva upplevelse från Avalonskolan, gjorde en regression och blev mycket väl bemött.

Det kändes tryggt att gå tillbaka till tidigare liv, fick pusselbitar som har hjälpt mej att få klarhet och har gjort att jag har fått hoppet tillbaka om en ljusare och lättare framtid.

Ett varmt tack Helena

Kram

Jag är så tacksam att jag blev guidad till Avalonskolan för flera år sedan att just du Helena visade/visar mig vägen på många sätt att hitta vägen till mig själv min kunskap.

Sååå glad och tacksam /Kram S

KONTAKT

+ 46 707 67 91 10
info@avalonskolan.se

Röddingevägen 256

275 70 Lövestad

BESÖK VÅR WEBBSHOP