Avalon mediumkurs

För dig som vill utveckla dina andliga och mediala förmågor

Detta ingår i utbildningen:

Mediala övningar för att se in i framtiden och det fördolda.
Kontakt med dina hjälpare/skyddsänglar.
Psykometri.
Kontakt med andra sidan.
Att rena och ta bort oönskade energier.
Akashi Rekords ditt själsliga bibliotek.
Telepati och Automatskrift.
Tidigare liv och regression.

Träff nr:1

22-23 maj

Se in i framtiden, dina hjälpare/skyddsänglar och psykometri

Denna kurshelg startar vi med att öppna upp vårt inre seende och gör mediala övningar för att se in i framtiden och det fördolda.

Vi gör energiövning och du får träna på kontakt till ditt högre jag och dina hjälpare på andra sidan.

Du får träna på Psykometri, som är en metod att känna på föremål och på så vis intuitivt känna in energin och att berätta om ägaren.

Träff nr:2

5-6 juni

Kontakt och budskap från andra sidan och att rena/ta bort oönskade energier

Denna helgen arbetar vi med kontakten till andra sidan som t.ex. till släktingar och andra som gått över.

Att få kontakt och budskap från andra sidan med någon som vi älskar eller håller av kan vara livsförändrande på ett väldigt positivt sätt. Vetskapen om att själen lever vidare och att de som vi håller av fortfarande finns hos oss ger oss tillbaka glädjen och sorgen känns inte lika svår.

Under helgen tränar du på att både ta emot budskap och att ge kontakt med andra sidan.

Vi kommer även att träna på att hjälpa andar som ”fastnat” att komma över till ljuset och att rena/ta bort oönskade energier.

Träff nr:3

31 juli – 1 augusti

Telepati och Automatskrift.

Denna helgen arbetar vi med Telepati och Automatskrift.

Telepati är att ta emot subtil information och energi från människor, djur eller andra medvetande former.

Du tänker t.ex. på någon i din närhet och sekunden efter ringer just den här personen? Eller att du och den du lever med säger precis samma sak samtidigt? Det är en form av energiöverföring som du kan öva, utveckla och lära dig till.

Automatisk skrift är att kanalisera information från högre frekvenser av andliga varelser: vårt högre jag, våra guider, änglar och bortgångna på andra sidan.

Under helgen gör olika övningar där du får träna på både din telepatiska förmåga och att skriva automatskrift.

Träff nr:4

21-22 augusti

Kontakt med Akashi biblioteket – vårt själsliga bibliotek.

Denna kurshelg handlar om hur du får kontakt med Akashi biblioteket – ditt själsliga bibliotek.

Under kurshelgen arbetar vi b la. med:
Hur du kommer i kontakt med Akashi biblioteket.
och hur du kan hämta svaren på alla dina livs frågor.
Hämta information för att se och förstå din livsuppgift.
Hämta information om tidigare liv.
Hämta information för att komma över blockeringar.
Hämta information för att påverka ditt liv i att kunna skapa överflöd, kärlek och positivitet.

Träff nr:5

18-19 september

Denna helgen lär du dig hur du får kontakt med tidigare liv

Att göra en tidigare liv-regression innebär att du kommer att återuppleva och komma i kontakt med händelser som finns bevarat i ditt cellminne. I en tidigare livsession kan du gå tillbaka till existenser där du har levt på olika platser, i olika skepnader i varierande tider.
Att göra regression är mycket spännande och vi kan hitta mycket förklaringar till oss själva om varför vi dras och tycker om olika saker eller få en förståelse för varför vi ogillar vissa saker i livet.
Det kan också hjälpa oss att släppa taget om rädslor, fobier eller annat som begränsar oss i vår frihet.
Under helgen får du träna på att både göra regression med någon annan och att få session gjord på dig i syfte att komma i kontakt med tidigare liv.

Avalons medium kurs är för alla som har ett öppet sinne, ett intresse, en nyfikenhet och en önskan om att utveckla och prova sina andliga/mediala förmågor.
Det är både för dig som är nybörjare och för dig som vill fortsätta att lära dig mer.

Under kursen lär sig och tränar eleverna på varandra.

Efter fullföljd kurs delas diplom ut till eleverna.
Pris för hela kursen: 9500:-/ (kan del betalas)

Datum kommer inom kort.

Lärare för kursen: Helena Öhrström.

Datum 2021:

Kursstart 22-23 maj 2021

5-6 juni

31 juli-1 augusti

21-22 augusti

18-19 september

Det finns möjlighet att bo över på Avalonskolan

Klicka här för att se rummen