Avalon Plejadprästinna online

Start 2/4 2022

För dig som gått 1 årig utbildning till Plejadsyster.

Detta andra år stiger du nu in för att utvecklas i din roll som Plejad prästinna.
Kanske vill du vara Prästinna för din egna skull, eller känner dig kallad att hjälpa andra och moder jord.
Kanske känner du att du vill starta egen Plejad syster cirkel.
Du känner inom dig och vet i ditt hjärta att du vill fortsätta din väg tillsammans med gudinnan.
Nu detta året får du möjligheten att ta stegen för att ännu mer få ut dina förmågor och feminina kraft.
Det blir ett mycket spännande år där du får möjlighet att utvecklas och att växa i din andliga kraft.

Den feminina gudinna kraften är avgörande för att vi ska kunna stiga med vår spiralkraft till högre frekvenser.

Detta ingår i kursen:

• Under året arbetar vi vidare uppåt till de 8 e chakrat som är kopplat med Plejad gudinnan Pleione och ditt livs bibliotek. (Akashi krönikan)
    Här är Sätet för själen och det högre jaget Pleione är Väverskan, Väktare och ledare i själens bibliotek
    I ditt livs bibliotek finns svaren om vem du är, vilka förmågor du har och din livsuppgift.
    Du får lära dig om Akashi krönikan och hur du öppnar din Akashi krönika för att ta emot budskap och information om tidigare liv och ditt livs syfte.
    Under kursen blir du mer medveten om hur tidigare liv påverkat dig.
    Vilka förmågor du bär med dig från tidigare liv och hur du kan ta fram dina förmågor och använda dem.

• Vi öppnar upp och arbetar med Universums hjärta och den Himmelska modern och de tillhörande chakran till henne.
    Hon ger näring till själens kristall och visar dig vägen att finna den inom dig.

• Himlens moder hjälper dig med befrielse och frihet.
    Hennes gåva är att hitta hem och finna din själs kristall och ditt högre jag och inre kall.
    Det nionde chakrat finns i universums hjärta. Det befinner sig bortom tid och rum; det sträcker ut sig genom rymdens omätliga rum och är förbundet med det åttonde chakrat genom en lysande tråd. Schamanen kan färdas genom denna tråd när hon vill uppleva hela skapelsens enorma vidsträckthet.

• Din andliga kanal mellan jordens hjärta och universums hjärta blir starkare när du öppnar dig för villkorslös kärlek från det högre planet från den himmelska modern.
    Ditt flöde av kreativitet, livsglädje och kärlek ökar.
    Du blir friare och säkrare på att vara den du är.

• Vi kommer att göra healing och ”omprogrammering” för att ta bort blockeringar som är kopplade med den feminina kraften för att du ännu mer ska kunna stå i din feminina kraft.

• Vi gör arbete med ärkeänglar.
    Och du får lära dig om dess sammankoppling med Plejad gudinnorna.

• Vi kommer att göra guidade meditationer tillsammans.

• Vi gör ceremonier, exempel på ceremonier är att ta bort negativa energiband och negativa energier.

• Du får inspelad meditation med ärkeänglarna Plejone och himlens moder.

• Du får vara med i en privat Facebook grupp med de andra deltagarna.

När vi läker och helar våra sår, så läker vi framåt och bakåt i tid, vår familj och jord.

Min önskan och intention är att du under detta året ska få en större självkännedom, bättre självkänsla, känna mer kärlek till dig själv, känna mer tillit till din intuition och att använda dig av den.

Jag önskar att du får en större förståelse för din egna förmåga att arbeta tillsammans med gudinnans kraft.

Att du får en större klarhet om gudinnorna och hur du kan applicera dem in i ditt liv för att stå i din fulla kraft som kvinna.

Jag önskar att du ska se dig själv och förstå din magiska kraft. Jag önskar att du ska finna din väg och förstå om varför du är här.

Jag önskar att du får blomma ut till den vackra blomma du en gång föddes till.

/Helena Öhrström-Avalonprästinnan

Kursen är på 7st en dags träffar på Zoom möte.

Tiderna för varje tillfälle är ca. kl. 10:00 – 15:00 (16:00) med avbrott för lunch.

Du får tillträde till privat portal med material och Facebook grupp där du får möjlighet att dela dina upplevelser med övriga i gruppen.

Pris 8.900:- (möjlighet för delbetalning finns)

Datum för kursen:

Du får diplom som Plejad prästinna efter fullföljd kurs.