CELLMINNES HEALING

Ett liv i kärlek, harmoni, överflöd och fred-är det möjligt?
Upprepar sig samma mönster om och om igen i ditt liv?

Man kan göra cellminneshealing i grupp eller enskilt

I grupp tar en hel dag och kostar: 1.200:-

Eskilt tar ca: 3 timmar och kostar: 1800:-

Vad är Cellminnes healing?

Symtom på cellminnen som hindrar oss:

• Vi återkommer till samma situation gång på gång.

• Vi dras till samma partner som vi inte fungerar med.

• Vi kommer inte vidare i vår andliga utveckling.

• Har ”bråttom” i min andliga utveckling och det blir turbulent runt omkring mig (familj, vänner arbetskamrater).

• Påbörjar saker t.ex. Utbildningar men slutför dem inte.

• Kommer i konflikt med andra människor.

• Upprepade känslomönster som oro, rädsla, ensamhet, svek, sorg, ilska, frustration etc.

• Upprepade tankemönster och blockeringar som vi inte kommer vidare med.

• Missbruks problem

Allt detta kan vara symtom på cellminne från tidigare generationer och tidigare inkarnationer.

Kanske känner du igen dig trots alla positiva tankar och trots att du lärt dig lagen om attraktion

Det som finns lagrat i våra celler, ärvs ner från våra föräldrar och förfäder från generation till generation. I våra celler finns även minnen från tidigare händelser i både detta och tidigare liv. Cellminnena styr det mesta av hur våra liv har varit, är och blir.

De flesta av oss har cellminnen som påverkar vår vardag. När vi utvecklas andligt så höjer vi vår frekvens.vi blir mer och mer en ljusarbetare men om vi samtidigt har kvar gamla cellminnen som vibrerar på en lägre frekvens så uppstår en konflikt inom oss och vi får svårt att fullfölja vår uppgift och fortsätta att utvecklas andligt.
Det är tid att vi rensar fortare och djupare och ner i våra cellminne så att vi kan möta den nya tidens energier.
Det är dags att släppa på tidigare generationers mönster, både för oss, våra barn och vår jord.

Efter en session, kan du uppleva omedelbara förändringar i kroppen, dina känslor och liv.

För vissa kan detta vara allt som behövs, men för andra är det bara början.

• Du kan uppleva märkbara och påtagliga resultat på bara en session.

• Det snabbar upp din evolutionära läkningsprocess genom att bränna bort ackumulerade lager av vem du inte är.

• Du blir mer i kontakt med ditt hjärta och dina passioner i livet.

• Du erövra dina rädslor och som ett resultat känner dig friare.

• Det förbinder dig med höga vibrationer alkemiska helande energi i universum.

• Det bränner ut självhat och förstärker kärleken till dig själv, ditt själv förtroende och du blir mer levande.

• Det antänder ”hopp” där det inte fanns något eftersom det gör det omöjliga möjligt.

• Övertid –  du gör inte bara dig  av med ”gamla”  lager-på-lager – i dina celler och DNA – Du återskapas till den du mer är och blir mer ansluten till känslan av villkorslös kärlek.

• Du inser dina andliga gåvor och gudomliga potential i tid.

Under ett cellminnes transformation får du kontakt med tidigare generationer, tidigare inkarnationer och tidigare händelser i detta liv.

Under sessionen överlämnar Helena sin kropp till en högre energi och hjälpare från andra dimensioner, som med hjälp av dessa energier, beröring, ord, ljud, skrift, bild startar en healing och läkning ner till cellminnet.

Det gudomliga ljuset strömmar genom under sessionen.

Vad som kommer och händer under en session varierar från person från person.

Läs mer under kalender och behandlingar för att se datum och tider för gruppsessioner och enskilda behandlingar.

Röster från personer som gjort cellminnes healing:

Det var en stark och mycket helande upplevelse med cellminnes transformationen hos dig.

Jag fick förklaring på alla de känslor som upprepat sig i mitt liv och som varit tungt att bära.Jag fick också en förklaring kring min hälsa och värken som jag har i kroppen.

Nu ser jag med tillförsikt framåt och känner mig bättre och bättre för var dag som går.

Jag har även gjort en del efter forskningar på det som kom fram under cellminnes transformationen.Uppgifterna stämmer mycket bra men mötet mig dig gjorde att jag fick reda på saker som jag inte kunnat få reda på genom bara släktforskning.Nu har jag fått en helhet och förstått samband som jag bara känner är så RÄTT!

Många kramar och tack för all hjälp/ M

Det var mycket spännande att göra n cellminnestransformation.

Uppgifterna som kom fram under sessionen var klockrena och gav mig en djup förståelse för den negativa och nästan känsla av förbannelse som vi upplevt i släkten på min mors sida.

Eftersom jag hade gjort släktforskning kunde jag genast se vem personen som du nämnde var.Jag kunde se den  händelsen som var sammankopplade med min släkting.

Det kändes som att all den negativa energi som alltid legat som ett mörker i mitt liv,löstes upp och jag känner att nytt liv kommer med mer glädje och ljus.

Jag känner en sådan tacksamhet efter att ha fått möjligheten att göra cellminnestransformation.

Jag har fått förklaring till det gamla mönster som gjorde mig till ett offer och att jag dragit till mig människor och situationer som varit en upprepning av ett trauma långt bak i tiden på min mormors sida.Jag ser saker och ting klarare och kan ha en distans till det som annars skulle gjort mig upprörd och ledsen.

Tack igen och kram/S

Tack för i dag!
Detta berörde mig väldigt djupt och nu kan jag verkligen sätta stor punt för allt gammalt.
Jag tycker du är helt fantastisk människa och jag är evigt tacksam att jag huttade ut till dig.
Det var väldigt starkt.
Det känndes som att något lossnade och föll på plats när det fick en röst.
Tack igen och stor kram

BESÖK HEALINGCIRKELN