Utbildning i cellminnes resan

Gör förändring på cellnivå för ett friare och rikare liv.

OBS! Mer information om utbildningen kommer snart

Vad är Cellminne?

Det som finns lagrat i våra celler, ärvs ner från våra föräldrar och förfäder från generation till generation. I våra celler finns även minnen från tidigare händelser i både detta och tidigare liv. Cellminnena styr det mesta av hur våra liv har varit, är och blir.

De flesta av oss har cellminnen som påverkar vår vardag.

Vi upprepar ofta samma mönster om och om igen i vårt liv.

• Vi återkommer till samma situation gång på gång.
• Vi dras till samma typ av partner som vi kanske inte fungerar med.
• Vi kommer kanske inte vidare i vår andliga utveckling.
• Har ”bråttom” i min andliga utveckling och det blir turbulent runt omkring mig (t.ex. familj, vänner och arbetskamrater).
• Påbörjar saker t.ex. utbildningar men slutför dem inte.
• Kommer i konflikt med andra människor.
• Upprepade känslomönster som oro, rädsla, ensamhet, svek, sorg, ilska, frustration etc.
• Upprepade tankemönster och blockeringar som vi inte kommer vidare med.
• Missbruks problem som t.ex. alkohol, jobb, droger, mediciner, mat, spel mm

Detta och mycket mer är exempel på hur vi upprepar mönster som hindrar och blockerar oss att leva det liv som vi önskar.

Utbildningen vänder sig till dig som vill arbeta som cellminnes terapeut eller vill komma vidare och hjälpa dig själv i din utveckling på ett djupare plan.

Under utbildningen lär du dig hur du kan transformera och förändra cellminnen från tidigare generationer.

Utbildningen är uppdelad i olika steg med både teori och praktik.

De teoretiska delarna får du via webb inar och sedan utskickat på mail så att du kan lyssna och läsa så många ggr du vill och behöver.

De praktiska övningarna får du på plats Avalonskolan eller annan angiven plats.

Detta ingår i utbildningen.

Detta ingår i utbildningen:Detta ingår i utbildningen:
• Iris diagnostik och familjeträds konstellation-Susanna Oden
• Cellminnes resan-Helena Öhrström
• Du lär dig om Cellminnes terapisessioner och olika steg och metoder för att nå tillbaka till tidigare generationer/tidigare livs händelser, blockeringar, trauman, känslor och till de inblandade förmödrar/förfärar.
• Att få kontakt med den eller de släktingar som är sammankopplad med den känsla eller mönster som du påverkas av genom släktträd – familjekonstellation och Iris diagnostik
• Att söka kontakt med den släkting som är sammankopplad med det som du upplever som ett begränsande mönster t.ex. svårt med relationer, rädsla kring ekonomi och pengar, rädsla och oro osv.
• Terapi session för att få insikt i vad som du ska lära och förstå från släktingar och händelser
• Att lösa upp specifika trauman/händelser
• Förlåtelse, förståelse och healing
• Praktik med dig själv och andra elever på plats.
• Bild/målning för att frigöra cellminne.
• Rörelse och ljud för att frigöra cellminne.
• Healing med ljud för att läka cellminne.
• Bild/målning för att läka och skapa nytt positivt program i cellerna
• Rörelse och ljud för att läka och skapa nytt positivt program i cellerna.
• Balansering för att förstärka det nya programmet.
• Helande musik-ljud och kristallprogrammering för ditt positiva program.
• Att testa/välja blomster essenser och ”cellminnes droppar”
• Praktik med andra elever på plats

Webbinar 1:

Introduktion om cellminnes transformation, balansering, kristall programmering och ceremonins helande kraft.

Webbinar 2:

Blomster essenser och ”cellminnes droppar ”från Inner Peace essenses. Dropparna är ett stöd i transformations process.

Praktik med andra elever på plats.

Webbinar 1:

Webbinar 2:

Praktik med andra elever på plats.

Iris diagnostik och familjeträds konstellation med Susanna Oden

Cellminnes resa del 1 med Helena Öhrström:

Praktiska övningar med Cellminnes terapisessioner och olika steg och metoder för att nå tillbaka till tidigare generationer/tidigare livs händelser, blockeringar, trauman, känslor och till de inblandade förmödrar/förfädrar + webb inar om känslornas betydelse och påverkan på vårt fysiska välbefinnande och om former, metoder och ceremonier för att komma tillbaka till tidigare generationers händelser. Om hur vi förlöser, förlåter och få insikt om vad vi kan lära och förstå från händelser.

Cellminnes resan del 2 med Helena Öhrström:

Praktiska övningar med avprogrammering och positiv programmering med hjälp av bild/målning, rörelse och ljud, balansering, helande musik-ljud och kristaller + 2st webbinar med blomster essenser och ”cellminnes droppar ”från Inner Peace Essenses och om balansering, kristallprogrammering och ceremonins helande kraft.

Det ingår blomster essenser från Inner peace essences och material som 1 st bergkristallspets, färg och papper att måla med.

BESÖK HEALINGCIRKELN